Samtaler.

En samtale med mig inviteres du ind til den stille stemme, det stille rum i dig, der ved hvad der er sandt og virkeligt for dig. Denne indre lille stemme, det stille rum kan beskrives som en indre viden, der ofte bliver overhørt til fordel for gøremål, overbevisninger, ideer, omstændigheder, historier, konklusioner du har lavet om dig selv, eller brugen af styrke der ikke kommer indefra. 

En individuel samtale, eller sammen med din partner, er der mulighed for at kaste lys ind i netop det tema du, eller I gerne vil have kontakt og bevægelse i.

Oplever du der er noget i dit liv der ikke rigtig er i bevægelse, eller står du med nogle udfordringer,  du gerne vil have mere klarhed ind i, så kan en  samtale være en stor hjælp. 
Det kunne være en følelse af du har mistet retning, at noget bliver ved med at gentage sig eller du har konkrete udfordringer du gerne vil se i et større perspektiv.  Det store perspektiv er dig.

Lige så vel kan en samtale dreje sig om at finde glæde, samhørighed, potentialer, kvaliteter og livsenergien frem igen.

Det er ikke nye kompetencer du vil få, men integration her og nu af det nye du klart har set og ved, som  en del af din sande natur. Din sande natur har intet forhold til eventuelle kompetencer. Din sande natur vil øjeblikkelig respondere på klarhed og integration. 


Der er ikke noget der ikke er vigtigt nok at tage op. Ej heller for stort eller for småt.

Efter den første samtale vil det være muligt at få samtaler over Skype.

Står du i en situation hvor dine midler i en periode er begrænsede, arbejdsløshed, sygemeldt eller pension, vil der være mulighed for samtaler til en nedsat pris. Du skal som udgangspunkt sende mig en mail, hvor du kort oplyser om din situation og hvorfor du ønsker samtaler.

I alt hvad jeg laver overholder jeg som en selvfølge min tavshedspligt.
Persondataloven overholdes, det vil sige der ikke forekommer elektronisk eller manuel behandling med din personlige oplysninger. Der bliver ikke ført nogen former for journal, ej heller videregivet oplysninger til tredie person.

Et lille opråb. Brug ikke parfume eller æteriske olier til samtalerne.